header

De ce sa participati la Conferintele Club Feroviar – Material Rulant?

Conferinta de Material Rulant Club Feroviar, din 19 MAI 2021, se bucura de prezenta unor nume mari ale domeniului,  profesionisti si factori de decizie internationali si nationali. Prin prisma prezentarilor, studiilor de caz si dezbaterilor, evenimentul va deveni o platforma de dialog constructiv si dinamic a acestui sector din Romania.

 


Conferințele virtuale adaugă flexibilitate – vizionați online de oriunde este convenabil, indiferent dacă este de acasă sau de la birou.

Alăturați-vă și vizionați în direct!  Întregul conținut va fi disponibil după eveniment la cerere.


 

La Conferinta de Material Rulant descoperi nu doar personalitati, ci ai si know-how si oportunitati de afaceri!

Ai ocazia sa gasesti partenerul de top de care ai nevoie in business-ul tau – discutand direct cu managerii firmelor furnizoare de produse si echipamente specializate.
Ai posibilitatea sa dialoghezi intr-un context relaxat si informal cu influenceri ai domeniului sau sa impartasesti experiente noi alaturi de ceilalti participanti in cadrul prezentarilor sustinute de unii dintre cei mai importanti speakeri din acest domeniu, atat din Romania, cat si din strainatate.

Principalul obiectiv al Conferintelor Club Feroviar este acela de a crea un dialog deschis si selectiv, networking si relatii de business, astfel incat piata feroviara din Romania sa se dezvolte in acord cu specificitatea sa, dar si in stransa legatura – up-to-date – cu dinamica pietei internationale.

Discutiile constructive din cadrul conferintei vor evidenția provocările și oportunitățile de pe piața feroviară, pentru a genera idei noi de afaceri.

 

Beneficii

 • Acces la ultimele informații cu privire la design, viteză, confort și fiabilitate
 • Practici noi în managementul feroviar, tendințe în afaceri, probleme politice și sociale
 • Schimb de idei cu factorii decizionali
 • Informații actualizate privind cele mai noi tehnologii
 
 

Interesat de participare?

Trimiteti un email la office@clubferoviar.ro  sau completati formularul de mai jos

  Cum ati aflat de eveniment?*
  Website-ul nostruInvitație prin poștăNotificare e-mailPrieten / colegBanner pe InternetCăutare pe InternetFacebookLinkedInTwitterAltele

  Doresc informatii despre:
  Oportunitati de parteneriatInregistrare ca participant

  *camp obligatoriu

  Share on Facebook Share
  Share on TwitterTweet
  Share on LinkedIn Share