Inregistrare

Conferinta de Material Rulant Club Feroviar se bucura de prezenta unor nume mari ale domeniului,  profesionisti si factori de decizie internationali si nationali. Prin prisma prezentarilor, studiilor de caz si dezbaterilor, evenimentul va deveni o platforma de dialog constructive si dinamic a acestui sector din Romania.

 

De ce sa participi la Conferintele Club Feroviar – Material Rulant?

registerLa Conferinta de Material Rulant descoperi nu doar personalitati, ci ai si know-how si oportunitati de afaceri!

Ai ocazia sa gasesti partenerul de top de care ai nevoie in business-ul tau – discutand direct cu managerii firmelor furnizoare de produse si echipamente specializate.
Ai posibilitatea sa dialoghezi intr-un context relaxat si informal cu influenceri ai domeniului sau sa impartasesti experiente noi alaturi de ceilalti participanti in cadrul prezentarilor sustinute de unii dintre cei mai importanti speakeri din acest domeniu, atat din Romania cat si din strainatate.

 

Principalul obiectiv al Conferintelor Club Feroviar este acela de a crea un dialog deschis dar selectiv, networking si relatii de business, astfel incat piata feroviara din Romania sa se dezvolte in acord cu specificitatea sa, dar si in stransa legatura – up-to-date – cu dinamica pietei internationale.

Discutiile constructive din cadrul conferintei vor evidenția provocările și oportunitățile de pe piața feroviară, pentru a genera idei noi de afaceri.

Beneficii

  • Interacțiune față-în față cu publicul țintă într-un mediu de afaceri inteligent
  • Acces la ultimele informații cu privire la design, viteză, confort și fiabilitate
  • Progrese tehnologice și evoluții în transport feroviar
  • Practici noi în managementul feroviar, tendințe în afaceri, probleme politice și sociale
  • Identificarea prospectelor, distribuitorilor sau a partenerilor

 

 

Interesat de participare?

Trimiteti un email la office@clubferoviar.ro