header

De ce sa participi la Conferinta de Material Rulant – Club Feroviar?

Organizand aceasta conferinta, vom continua traditia evenimentelor trecute, care constituie prilejul intalnirilor si discutiilor dintre profesionisti, experti, membri ai industriei feroviare si factori de decizie din domeniul feroviar din regiunea Europei Centrale si de Est.

Prezentarile extrem de apreciate sustinute in timpul conferintei vor evidentia tendinta tarilor din regiune de a atrage fondurile structurale europene disponibile pentru a investi in sistemele lor feroviare si vor atrage atentia asupra potentialului enorm al pietei feroviare din Europa Centrala si de Est.

 

 

2 zile de eveniment, 2 zile de dialog si discutii constructive la Conferintele Club Feroviar – Material Rulant

 

La Conferinta de Material Rulant descoperi nu doar specialisti si manageri de companii de renume din industrie, cat si ai know-how si oportunitati de afaceri!

Ai ocazia sa gasesti partenerul de top de care ai nevoie in business-ul tau – discutand direct cu managerii companiilor si organizatiilor feroviare.  Ai posibilitatea sa dialoghezi intr-un context relaxat si informal cu influenceri ai domeniului sau sa impartasesti experiente noi alaturi de ceilalti participanti in cadrul prezentarilor sustinute de unii dintre cei mai importanti speakeri din acest domeniu, din Romania si din strainatate.

 

Pentru a continua sa raspunda asteptarilor dumneavoastra, vizitele tehnice vor fi organizate in cea de-a doua zi a forumului.

 

Interesat de participare?

Trimiteti un email la office @clubferoviar.ro.