Club Feroviar este o companie de consultanţă în dezvoltarea afacerilor care activează ca o platformă de comunicare integrată adresată organizaţiilor de transport feroviar, intermodal şi public. Compania livrează soluţii multidisciplinare pentru companiile feroviare interesate să crească rapid pe pieţele feroviare internaţionale. Mai mult decât atât, platforma se adresează tuturor organizaţiilor dispuse să se alăture unui parteneriat pentru a construi un mediu de afaceri puternic, competitiv şi durabil.

 

Continuând tradiția prestigioasei Scoli de Conductori de Lucrări Publice înființată în 1920, cu specific de drumuri și poduri, Departamentul CFDP formează specialiști pentru activitățile de execuție, proiectare și întreținere în două specializări: Căi ferate, drumuri și poduri și Inginerie urbană si dezvoltare regională. Având un corp profesoral foarte bine pregătit profesional şi dedicat activităţilor didactice şi de cercetare, cursurile desfăşurate la departamentul CFDP au ca scop pregătirea studenţilor la un nivel competitiv, în vederea obţinerii cunoştintelor şi abilităţilor necesare în domeniul proiectării, execuţiei şi întreţinerii drumurilor, podurilor şi căilor ferate, precum şi în domeniul ingineriei urbane şi dezvoltării regionale.

 

Asociatia Industriei Feroviare – AIF, este o organizație ce spijină și promovează transportul public pe șină și reprezintă industria românească de profil, atât la nivel național, cât și international.

 

 

Carieră Feroviară în România urmărește atragerea resursei umane către sectorul de transport feroviar. CFiR se adresează tuturor celor aflați în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații pe termen mediu și lung

 

 

PARTENERI MEDIA

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, fluxurile de limbă engleză și maghiară, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare. AGERPRES își indeplinește misiunea de a informa prompt, corect și obiectiv și, totodată, din 1889, Agenția Națională de Presă scrie istorie în fiecare zi.

AGERPRES a primit în luna iunie 2019, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Elisabeta, statutul de Furnizor al Casei Regale a României.
AGERPRES mulțumește cititorilor și partenerilor pentru încredere și vă invită să urmăriți o parte din istoria AGERPRES, accesând clipul video de la linkul: https://www.youtube.com/watch?v=OidvfQyvZmQ

 

Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri online care prezintă mediul de afaceri românesc într-o manieră profesionistă, complexă, obiectivă și detaliată. Publicația a fost lansată din dorința de a promova afacerile din România, de a împărtăși bune practici și, nu în ultimul rând, de a inspira business-urile să crească sustenabil, să își dezvolte activitatea și, în același timp, economia României.