Material rulant

about by

Despre

IMG_8358Subiectele dezbatute si analizate in timpul acestei reuniuni se vor concentra pe sectorul de material rulant si transport de calatori.

Piata transportului feroviar de calatori este in continua schimbare si extindere, accentul cazand pe aspecte precum design, viteza, confort si imbunatatirea eficientei legaturilor intercity. Forumul de Tehnologie Feroviara si Servicii Railway PRO reuneste operatori de calatori locali si regionali, administratori de infrastructura, constructori globali si regionali, integratori si companii alaturi de reprezentantii sectorului public si membrii mediului academic pentru a discuta proiecte de dezvoltare majora cu privire la piata romaneasca si ECE.

Vorbitorii cheie invitati – factori decidenti, regulatori, factori legislativi si de influenta – vor oferi pareri avizate cu privire la dezvoltarea si tendintele pietei, oportunitatile viitoare de crestere si vor lua parte la discutii productive cu privire la pozitionarea transportului feroviar ca solutie durabila si competitiva.

Program

9:30 – 10:00 Opening speech

 

10:00 – 11:30 Panel 1

 

12:00 – 13:30 Panel 2

 

14:30 – 16:30 Panel 3

 

Vizita tehnica

TBA

 

Parteneri


Vorbitori


inreg partener

About Our Blog

Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition.

Categories