Skip to content Skip to footer

Suntem încântați să vă urăm bun venit la Conferința de Infrastructură - Club Feroviar, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din regiune.

Administratorii de infrastructură feroviară națională și operatorii de transport feroviar din țările Europei Centrale și de Est vor prezenta, cu ocazia ediției a XVII-a a Conferințelor Club Feroviar, pentru participanții prezenți proiectele feroviare menite să formeze un spațiu de transport feroviar mai bine conectat și integrat în statele ECE.

Poiana Brașov

Hotel Alpin

Events Calendar

Watch Events

Where to Find Us

Here's a route
Upcoming Events

Valorificarea transportului feroviar

As a team of professional event organizers, we can guarantee an excellent realization of any assigned mission. We can easily handle all questions and  issues. Whatever the task – ConFix will be glad to help you.

  • Networking individual
  • Paneluri de discuții
  • Vizită tehnică
  • Eveniment social
100+ participanți
multiple sesiuni de discuții
Networking break
Events in Review

Cum ajungi

Quick Contact

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]

Nu ratați șansa de a lua parte la cea mai relevantă conferința a anului privind infrastructura feroviară!

Veți avea ocazia să vă conectați cu alți profesioniști din domeniu, să ascultați de la vorbitori principali și să participați la paneluri pe o gamă largă de subiecte.

Alăturați-vă liderilor din industrie, experților și factorilor de decizie în timp ce discutăm despre cele mai recente evoluții și tendințe în infrastructura feroviară.

Partenerii noştri

Cei responsabili pentru succesul evenimentelor noastre