Locatia

Despre locatie

Județul Alba este traversat atât de linii feroviare principale, cât și de rute feroviare secundare, acestea din urmă deservind diverse capacități industrial de extracție și producție. Rutele feroviare principale deservesc transportul de călători. Principalele gări sunt la: Alba Iulia, Aiud, Blaj, Teiuș, Sebeș.

Rețeaua căilor ferate ce străbat județul asigură comunicația spre principalele noduri feroviare din țară, amplasarea acesteia în teritoriu având următoarele direcții:

Direcția E-V- legătura între Blaj, Jidvei, Cetatea de Baltă, Târnăveni

Direcția NE-SV- legătura între Cluj Napoca, Ocna Mureș, Aiud, Teiuș, Alba Iulai, Vințu de Jos, Șibot, Simeria.


Pentru a continua sa raspunda asteptarilor dumneavoastra, vizitele tehnice vor fi organizate in cea de-a doua zi a conferintei, pe santiere de pe Coridorului IV Feroviar, tronsonul Simeria – Coslariu – Sighisoara:

  • Substatia de tractiune de la Sibot
  • Tunelul Danes
  • Tunelul Sighisoara
  • Podul Arc
  • Vintu de Jos

Intreg tronsonul Simeria – Coslariu – Sighisoara, unde CFR SA deruleaza proiecte de 982 milioane euro, este extrem de important pentru sporirea vitezei de circulatie pe calea ferata la 160 km/h pentru trenurile de pasageri si 120 km/h pentru trenurile de marfa.

Tronsonul este amplasat in judetele Hunedoara si Alba, iar regiunea este tranzitata de Coridorul IV Paneuropean, ramura nordica. Lucrarile de reabilitare si modernizare a caii ferate includ echiparea liniilor cu sistemul ERTMS/ETCS Nivel 2, modernizarea a 15 statii de cale ferata si 19 puncte de oprire, a peste 240 poduri/podete/tuneluri feroviare, modernizarea a 92 de peroane si a 4 substatii de tractiune.

Cazare

Conferinta se va desfasura la hotel Astoria, iar participanții la Conferintele Club Feroviar beneficieza de prețuri exclusive, pentru cazare la Hotel Transilvania din Alba Iulia, daca rezervarea se face pana in data de 28 februarie:

  • single 4 stele ****   –   198 RON
  • double 4 stele ****   –   225 RON

Pentru a rezerva o cameră, va rugam sa contactați direct hotelul folosind formularul de mai jos.

 

Tipul camerei*
SGL 4 star ****DBL 4 star ****

Tipul camerei*
SGL 4 star ****DBL 4 star ****

Tipul camerei*
SGL 4 star ****DBL 4 star ****

Tipul camerei*
SGL 4 star ****DBL 4 star ****

*camp obligatoriu

 

Pentru alte informatii va rugam sa trimiteti un email la office @clubferoviar.ro